SENSUM

PRO 

Jessie Årjes 


Känsloterapeut, inspiratör och hypnotisör.

& Jag älskar känslor! 


På ett eller annat sätt har jag arbetat med att möta och ta hand om människor och sedan 10 år tillbaka jobbat inom vården som undersköterska och senast på Akutmottagningen i Borås. 


Har du upplevt känslan av att vara i ett ekorrehjul? Att livet bara händer? Jobb, familj, jobbiga och positiva händelser? Där var jag för två år sedan och mådde väldigt dåligt. När jag bestämde mig för att påbörja resan mot bättre välmående var jag inte bekväm med att möta och omfamna mina egna känslor. Jag hade lärt mig att trycka undan, förminska och dämpa känslor.  Just då levde jag ett mycket destrukivt liv med missbruk samtidigt som jag arbetade och studerade på högskolan. Levde dagligen i stress, ångest, oro och prestation i jakten på att hitta någon form av yttre lycka.


Det enda jag behövde göra var att blicka inåt i mig själv. 


Känsloterapi gjorde mig fri.

Idag lever jag ett helt annat liv, harmoniskt, fritt, har mer energi, högre närvaro i nuet och uppskattar helt andra saker i livet. 

Har landat i en inre tryghet och en förståelse för att inget yttre spelar någon roll. INTERNATIONELL FÖRSÄLJNING & MARKNADSFÖRING


En lärare sa en gång till mig, "Kunskap är inte tungt att bära" och visst är det så. Det har lett till flertalet utbildningar, olika jobb och idag står jag här med mitt egna företag.


Juni 2021 tog jag examen från Sälj och Marknads Högskolan i Göteborg där jag studerade Internationell försäljning och marknadsföring i två år.  Med min starka passion för känsla i bild, video och text hjälper jag företag att stärka sina varumärken, öka försäljning och synas på sociala medier.


Enskilda uppdrag eller längre peridoder som konsult.

PODDCAST

LIVET ÄNDÅ!

I början av November 2021 fick jag en idé om att starta en podd för att kunna nå ut till fler människor om välmående i tankar och känslor.

Ofta har vi så mycket som sker undermedvetet hos oss och det kan vara riktigt begränsade.

Frågade min bästavän Thilda Falk och hon var självklart på. Så in och följ oss, vi vrider och vänder på allt och tar med er på våra privata samtal.


Länk till spotify: HÄR